FEEDJIT Live Traffic Feed

Dompet Hilang!

Nak sambung part II pasal kerja...tapi lola terlalu penat. Penat dari kerja, dan something happen semalam.

Lola hilang dompet mase kat exhibition. Semua beg kat dalam stor booth tapi malangnye beg lola yg jadi sasaran. Semlm dah cemas, tapi lola memaksa diri supaya bertenang kerana mungkin lola tercicir kat stor room. Lepas cari semua tempat, dah sah dompet lola hilang. Buat repot kat KLCC security dept, lepas kerja pergi ke Balai Polis Dang Wangi wat repot polis.

Balik rumah, kena marah ngan husband lola. lola x tahan dgn letehannya, skrg lola dah keluar dari rumah and cari tempat lain bermlm. When I walk out I really walk out. Husband lola call byk kali dan mintak lola balik. But what is enough, is enough. Dah la penat, kena letehan yg berbisa. menyakitkan hati.

Siapa yg x sakit hati bila dompet hilang? Siapa yg x cemas? Cuma kekadang kita kena bersabar dan bertenang supaya dpt menyelesaikan sesuatu masalah ...lola dah syukur kerana hp masih ada, kamera masih ada, kunci kereta masih ada, atm kad dan credit kad lola x bawa...so, masalah dah kecik. Yg hilang hanya duit, ic dan lesen kereta. mesti kah benda cam ni kena diperbesarkan?

These few days, lola asyik kena marah ngan hubby. I tahan je. What inside my heart and head only myself know. I dah malas nak respon. kalo dah x respon tu....entah la...byk kali lola fikir nak option yg lain. dah mcm tawar hati...kalo dah nak mula tawar hati, hati lola akan membatu...

Kos Serani  – (Wednesday, January 21, 2009 11:02:00 AM)  

Kesian Lola hilang dompet,sabar jer la Lola..ini semua dugaan. Hidup ni memang so complicated tapi kita mesti ada kekuatan diri, hanya itu saja yg boleh membantu kita mengharungi hari2 mendatang

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP