FEEDJIT Live Traffic Feed

Mrs.X yang Baik Hati

Lame dah lola x update. Since balik dari kk hingga ari ni, lola x larat nak update panjang2. Sbb juggling between work, husband yg agak demanding dan kerja fc yg lola passionate sgt. Walaupun dah dpt U Mobile, tapi speed dia tu mmg kura2...kekadang takut nak refresh atau tutup window. Sekali tutup nak buka tu payah. Laptop lola pun ada masalah..kena servis.

Baru2 ni, lola menghadapi krisis peribadi. Time2 ni lola akan senyap. Tak byk ckp. Diam seribu bahasa. Tapi yg pelik, kalo jumpa stacy frenz, lola akan ceria semula. Ape2 yg x baik berlaku pada ari tu, mood diselubungi mood yg ceria. X ingat problem2 yg dihadapi.

Tapi kena tq byk2 ngan Mrs.X. Lepas borak ngan dia, I just drop all the heavy baggage on my shoulders and walk out from all unnecessary clusters. Sesungguhnye cerita2 Mrs.X mengharukan. Sempat bergurau walaupun kisah tu sedih gak. Takde setitik kesedihan dalam suaranye. At that moment, I miss my mum and I realise I need someone older and wiser to guide me, walaupon dah 30, I have a long way to go.

Sweet 50 katanye. Hiks. Mrs.X, u r the best. Very glad u join us. Akhirnye kita ade seorang mummy in Stacy Frenz. Mesti ramai yg nak jadi anak angkat Mrs.X nanti...kan.



Anyway, lola akan update dlm seminggu dua ni. Sbb nak servis laptop. So..no worries...mmg byk gambo exclusive gak. Tapi kalo update skrg, cerita tu mcm basi pulak. Hiks.


Kos Serani  – (Wednesday, October 22, 2008 12:04:00 PM)  

heh heh heh...setuju, Mrs.X ni memang baik hati dan sporting. AJK semua sama penting dan aset Stacy frenz, kita ada tambah satu Aset lagi...so lucky Stacy mempunyai barisan AJK yg fun & kaya dgn Idea dan ada kreativiti masing2

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP