FEEDJIT Live Traffic Feed

Fist of Fury

Smlm kan lora kat exhibition. Ni..jumpa satu chinaman...betul2 geram dengan org cam ni tau.

As usual la, kalo exhibition mesti la jaga booth. Dah la sejuk giler hall itu. Tetiba satu chinaman dtg ke meja lora, dan tanya ngan slang cina dia, " Where is this booth no. xxxx." Dengan sopan lora jwb, " Sori, I dun know where it is located." Ko tau ape dia jawab, "Wah, so bad ah!" perli dia. Angin dah naik kat kepala otak lora, senyum, "I'm sorry, I really dun know the place, maybe you can as the organizer office."

He gave me one funny look. Bodoh betul! Hello! Tak tgk nama booth ke? Kita pun exhibitor la. Kat luar exhibition hall. Mana la aku tahu! Nak cari reception bukan kat tempat sini. Situ la, Bongok! Tu la, lora rase nakk memekik kat dia.

Kalo nak tanya, tanya la baik2 tak perlu perli. Betul2 fuming smlm, rase nak bagi penumbuk  je kat muke dia. Dah la lora tension smlm. Byk benda kat otak lora yg tak dpt solve on the spot.

Nah, rase la ko di alam siber. Dus Dus!

Kos Serani  – (Saturday, September 27, 2008 4:44:00 PM)  

Belasah jer, kalau tumbuk dia rasa sakit kat luar dan sekejap jer. But kalau u give him sindiran tajam, "Apa...? ko ingat ni KAUNTER PERTANYAAN?" sure dia malu dan sakit sampai ke tulang heh heh heh

DFG  – (Friday, October 03, 2008 9:31:00 AM)  

Just show the person the direction to the toilet. :-)

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP