FEEDJIT Live Traffic Feed

Tag dari Riana

Actually, lola tgh sakit perut. So, while waiting for the final calling I jawap tag dari Riana. Suddenly ada mood nak jawap game tag2 ni...


1. Who were your seatmates?
I search my memory bank.....Tak ingat! Sbb lola mase kecik2 dulu lone ranger. suke bersendirian walaupun dah masuk form2 dan kwn2 yg rapat kat class bersebelahan.

2. Still remember your English teacher?
Definitely. Sbb I was teacher's pet. Hiks.

3. What was your class name?
Addooii...susah nak jawap la wei...Primary ke Secondary? Sekolah Menengah Rendah..Raflessia, Sekolah Menengah Tinggi..Anturium...semua nama bunga.

4. Who was your first love then?
Dalam sekolah ke luar sekolah? Hahaha. Anyway, si dia jaguh pecut sekolah. Hahaha...tinggi lambai dan cute. Pandai berbahasa Mandarin tau.(Skrg senyum mengenang si dia)

5. Made friend to the lower years?
Yup. Entah la, lola ni femes among lower years.

6. Had a boyfriend/girlfriend?
Hati bunga bermekar mase Form 5.

7. How was your table arrangement in class?
Standard - 2 by 2

8. Made any enemies?
Tak pernah. Lola ni nerd mase sekolah.

9. What games did you play?
Badminton. Tak suke bola. Walau ape pun jenis nya. Asal bulat, tak suke.

10. Did you buy your lunch?
Yup. I masih ingat lagi. Beli bihun 30 sen dalam beg plastik. Genggam ketat dan bocorkan hujung plastik beg tu dan makan!

11. Were you a party animal?
As I said, lola was a nerd in school.

12. SKIP CLASSES?
Tak pernah. Tapi..masuk college dah belajar skip class...hahaha...

13. Did you get suspended/expelled?
Never in my record.

14. Can you sing the School song?
Yes. mase tu mmg semangat 'sekolah'...Hahaha..

15. What was your favorite subject?
English ngan History.

16. What was your school's full name?
Sek. Men. Lok Yuk, Likas. Sekolah tu dulu2 notorious tau. Budak2 yg tak skor UPSR akan dihantar masuk sekolah ni. Sekarang...nah..top school dah.

17. Did you go to the dances?
Yup. Suke menari. Tapi disebabkan kulit yg agak gelap, cikgu letak lola di group menari tarian India. Ni sekolah rendah ye. Masuk Sekoalh Menengah, lola join marching drills every year kecuali Form 5 sbb naik pangkat jadi secretary untuk Pasukan Biru.

18. Where did you go most often during breaks?
Kantin sekolah la.

19. If you could go back in time and do it all over, would you?
Tak nakkkkkkkkkk. Growing up is painful. Huhuhuhu.

20. What do you remember most about 5th year?
5th year? 5th year sekolah rendah? atau 5th year sekolah menengah? Anyway, paling memorable...tak sabar nak keluar dari sekolah lepassemua exam selesai! Tak nak pakai uniform. I wanted to grow up!

21. Worst memory in 5th year?
Subject Akaun....the one and only subject yg berwarna merah dalam repot kad! Benci.

22. Tag di hadiahkan kepada rakan2 blogger yang glemer
Entah siape la lola nak bagi...try luck la..k
- Abg Manz..Oppss...
- Ija
- Ryo and Sun
- Faizal PA

Kos Serani  – (Monday, November 03, 2008 3:30:00 PM)  

keh keh keh...part mee tu, same price kat sekolah aku, dahn stail sama ketatkan plastik lepas put kitcup n a lil bit chili after that makan dari edge plastic..wo...sama stail maybe that is dulu2 punya stail 30sen dlm plasic dan 50sen kat pinggan plastic ( maybe stail org kat Sabah makan mee bungkus kot ).

P/S: I wonder...most of school in Sabah like to put Flower name heh heh heh

Laura Austin  – (Monday, November 03, 2008 5:39:00 PM)  

kann...kos. Entah kenapa cam tu. Yg lain kat Semenanjung ada stail cam ni tak? I wonder....

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP