FEEDJIT Live Traffic Feed

Cinta Monyet vs Love Birds

Psl nak update nik and mia, asyik2 dc je. Pagi2 buta dah g sambut bebudak ni...satu berat ( betul! nak accelerate pun payah..esp naik bukit..addooii) dan yg satu lagi manis mcm gula2 pop (sayang mia..bagi tau kalo nik buli u, lola punch je!)...Pictures tells thousand words... is it cinta monyet or love birds? u say...




ann  – (Wednesday, November 26, 2008 2:44:00 PM)  

Cinta Anak Gajah... huahuahua..

Asal gamba no 4 tuh macam baru lepas tangkap khalwat jer??? mukakakakak

Kos Serani  – (Wednesday, November 26, 2008 4:51:00 PM)  

huh...ni cinta monyet ker cinta remaja? kalau cinta monyet...selalunya cuma sementara jer, hope u two can get along.

Now I got story for my new entry heh heh heh

Laura Austin  – (Wednesday, November 26, 2008 5:48:00 PM)  

Iye x iye kan, ann...baru lola perasan.

Kos...actually i ada lagi pics..but i need to protect mia...u know why...biar dia decide 1st..

Laura Austin  – (Wednesday, November 26, 2008 5:50:00 PM)  

Mase lola duduk ngan durang kat taman, lola risau to let them be alone tau...terpaksa jadi lampu suluh gak...huhuhuhu

ann  – (Wednesday, November 26, 2008 5:54:00 PM)  

lola kena kawal Nik tuh... nnt jadi apa2 kat si mia tuh... huhuhu.. nik tuh bukan leh pecaya tuh.. huahua

Laura Austin  – (Wednesday, November 26, 2008 7:15:00 PM)  

Tau, ann...Lola yg bawa lia dan mia masuk Stacy Frenz, and Nik tu mmg under my radar now...

NakamicHiE  – (Thursday, November 27, 2008 7:14:00 AM)  

wahhh..sis,suma tu pic candid ka apa??hiks!

Laura Austin  – (Thursday, November 27, 2008 12:24:00 PM)  

Entah la, riana. If they have started the fire, they should know how to put it off. if that's happen.

naka, semua pics tu mmg candidd.

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP