FEEDJIT Live Traffic Feed

Jadual kerja 2009 yang Gila

Lola nak pitam bila tgk jadual kerja tadi. Adddoooii....Mulai bulan Jan, there will be full swing exhibition dan visitation. Nak exaggerate sikit, jelajah seluruh negara minus sabah dan sarawak.

Jan - Exhbition, Fair
Feb - Fair, Penang
March - Fair, Penang, Selangor
April - Fair, Selangor
May -  Fair, Selangor
June, KL, Selangor
July - Johor

Kat Selangor tu bukan dekat. Leh jelajah sejauh Banting tau! Mase tu tgk la kalo ada peluang jumpa Gbek. Hiks!

Ada satu bulan, tiap2 hari keluar dan visit. Takde kat opis. Adess. mmg best keluar mansau2 tapi penat. Dan mase kat Johor pulak tu, one of the days is my bday. Sure my hubby miss me kauw2.

Tambahan lagi, I dah tgk group target. I dah pon mula pening pitam. What to do..is a new direction from the management. nak x nak, kena achieve jugak. Ada beberapa orang kat opis dah mula dengki sbb kita agak "advance" dalam kerja. Lola under this new team. Tau la muka lola cina bukan cina, melayu bukan melayu...ya la ni muka mix la..bukan salah Lola, jadi durang nak salahkan mak bapak Lola?...adess..tu pon nak dengki... mcm2 ragam rupa manusia. Nanti la Lola cerita kan. Ada cerita yg agak kelakar.

Apa2 pon...I think is new begining of my career life. Since I graduated, this is the first time I feel that I am working and having a career. Partly I think I dapat tuah dari Stacy Frenz. Kipas2....hiks...tapi benar...I realise where my strengths and weaknesses lies selepas join Stacy Frenz and that woke me up and I tell myself not giving up on my dreams. Coz it might come true!

Apa2 pon, I will make my time for Stacy Frenz. Hmmm....mungkin yg big2 event je I leh join. Melaka trip pon I cannot confirm sbb ade visit tgh bulan onwards.   And I hope everybody can now understand why I mintak cypan jadi protege/pembantu Lola...ni la sbb utamanya.Kalo Lola x leh join meeting, cypan kena ada dan dpt move some works dan x perlu tunggu lola uruskan. Fraid not, I will still jadi salah satu tulang belakang fan club ni until protege2 kita boleh jadi independent dan stacy frenz lebih systematic. Matila...skema betul Lola ni...kekekeke...

But I am going to miss you all in a lot of fun activities. Apo2 pon teruskan sokongan anda kat Stacy, she has a big big talent. Trust me...jarang sekali Lola tersalah pandang talent...including some of you yang kat stacy frenz...mmg big talent..Who and what? I will not tell...kekeke...tapi masing2 ade kekuatan dan kelemahan sendiri, that's why you are where you are in the position now tapi ade yg boleh pintas kalo di rub..batu boleh jadi diamond...Anyway, byk lola mencarut ni...dengan sokongan padu dari peminat2 dia, Stacy will go very far. And you will be very proud of her and yourself too. But x3....Team work must come first, x kira ni org ada perangai cam ni cam tu...teamwork is the priority...then learn from the best and have fun!!!!


Virgonz  – (Tuesday, December 30, 2008 9:28:00 PM)  

wah... jan la gugur rambut k lola... hiks...

Je-BabyGirl  – (Wednesday, December 31, 2008 7:25:00 PM)  

Kuat mansau... iisshhh.. jealous. hrmmpphh.. hehe

eleza737  – (Wednesday, December 31, 2008 7:34:00 PM)  

tarik nafas dalam2 dulu.. ;)

happy new year lola..

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP