FEEDJIT Live Traffic Feed

Alamak! Masuk Final Sudah!

Rasa sgt terharu. Kenapa pulak? First, Stacy masuk Final Muzik2!!!!! Kedua, semangat StacyFrenz yg membara smlm di Muzik2...fuyoooh....Korang D' Best la. Ini la dikatakan usia remaja...energy yg terlampau...

Satu bayangan terlintas di otak Lola, compare ngan scene semlm. Nah...kat bawa ni...Huhuhu...mcm 3 kucing berlari je...mase tu peminat2 Stacy bertempiaran...sorakkan ade, tapi x tau dari pelosok mane..siape pun x tau...muke2 ni la menghias tv di konsert2 AF6 lepas...


Smlm...history...Baju FC....ada dan complete...Peminat2 Stacy? 30 org mlm tu! Tapi rasenye ramai lagi kot.. Sorakkan...Best giler bebudak ni! Havoc! Mcm nk cubit2 muke2 yg cuit muit tu sampai merah mcm buntut beruk...wakakaka...dulu kos yg angkat banner....skrg..anip, nik, capik, mia pulak angkat banner kat belakang...Mcm Riana katakan..Kos dan Lola mcm dah nak seasoned...huhuhuhu...Lola rewind dan repeat sampai kul 5 pagi...masih tersengih2, hepi, dan terharu sgt. Emosi bercampur aduk.

So, CC ngan Ary@MrLovess... I hear you!!!! Satu utara, satu selatan...baik korang turun ke KL utk Muzik2 Final nanti...reserve tiket utk korang..no problem...Tu la bebudak yg chat dgn korang setiap ari...yg sporting, kelakar dan giler2 kepala...jgn menyesal nanti... :P
Utk tatapan semua dari camera phone Lola...enjoy!

hanif hisham  – (Sunday, December 14, 2008 1:07:00 AM)  

wahhhh..memang terharu kn...muke anip ade la kt sini...hehehe...hidop sfc!!!

Adriana Natasya Danielle  – (Sunday, December 14, 2008 1:50:00 AM)  

wah... anip yang first bagi komen... hahahah laura dah mengaku seasoned ke?

StacyFrenz Official Blog  – (Tuesday, December 16, 2008 11:25:00 AM)  

Adeh...kecut perut aku mlm semi Final POP ROCK tu...sama mcm weekly Concert masa AF6,memang dah hati kuat kata Stacy sure ke Final...cuma takut jury salah judge jer...but Finally ke Final juga...lega - KOSE

P/S : I felt like Dejavu that night...been happen b4 but different place and time

Laura Austin  – (Tuesday, December 16, 2008 9:44:00 PM)  

yea la....kos...my 6th sense pon cakap begitu...like u takut tersalah judge...tu la i balik2 tanya u Stacy masuk ke Final x...nak 6th sense u gak...huhuhu

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP