FEEDJIT Live Traffic Feed

Luahan Hati

Semakin hari semakin tambah kerja lola. Semakin runsing lola dan berbelah bagi. Walau bagaimana pun, lola syukur masih boleh dpt kerja time2 crisis ekonomi ni. Lebih2 lagi, industri yg lola join mmg i suke sgt2. Mungkin sbb tu la, lola berkerja keras. People said, " First Impression only comes once", x de kedua.

Ari ni ada meeting pulak. Deputy CEO aka Big Boss, telah terang benderang bagitau, tahun depan, iaitu 2009 merupakan tahun amat bermakna sbb company akan expand. Maksudnye, jika di kalangan kita (staff) berkerja keras dan perform, gerenti promote. Mase tu la lola berbelah bagi. Rase excited ada, rase sayu sbb mungkin lola kena kurangkan aktiviti bersama stacy frenz.

Lola mmg sygkan stacyfrenz. Walaupun lola kekadang agak diam atau strict, dlm hati mmg sayang sgt semua org. Geli hati apabila melihat gelagat korang. Mungkin dissbkan lola ni anak yg pertama kat famili, cara ckp lola pon agak straight forward. Agak sisterly like.

Ni way, Stacy pon semakin hari semakin femes. lagu Gagap berkumandang kat radio dan lebih kerap daripada Aku Stacy sbb lagu tu mmg malatop! Kan...hehehehe...Lola dpt rasekan DJ2 Era suke akan lagu tu. Plus lagu Gagap mmg mesra telinga dan senang hafal walaupon dgr sekali je. Maknenye, Best la!

Entahla ape lola ckp ni. Just nak ckp sesuatu...tapi tersekat2 pulak...Happy and sad...

Ni way, than wannz kerana awardkan blog lola yg x seberapa ni....td byk2

TepungPelita  – (Tuesday, December 23, 2008 2:37:00 AM)  

saya pon syg kan sis jugak..

and saye percaya ALL STACY FRENZ pon sayang kan sis jugak..

so jangan sedih2...

hidup cuma 1 kali...

yg penting kita en en en en en joy...joy...joy...

hahah..

Ciput69  – (Wednesday, December 24, 2008 11:42:00 PM)  

We must work to live and not live to work....Peace.

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP