FEEDJIT Live Traffic Feed

Peminat Setia Stacy Yang Cute...

Smlm petang sebelum ke dinner function, tetiba sy dpt satu call. Nombor yg tidak dikenali. At first, I mmg dah dpt  miss call nombor tu tapi tak sempat jawab, sbb ada urusan kat office. Second time, i pick up call tu.

Call: Hello?

Laura: Hello?

Call: Stacy?

Laura: Stacy?

Call: Ya, Stacy.

Laura: (Saya keliru) Ini Stacy ke?

Call: Tak, I tanya awak Stacy ke?

Laura: Oh, sori, sy bukan stacy...

Lepas tu, laura hanya mampu tersenyum. Cam ne peminat setia Stacy dapat nombor laura ya? Aduh, peminat2 Stacy jangan keliru nombor yg ber mula 014 - 6xxxxxx. Itu bukan nombor Stacy ya. Laura pun tak de nombor Stacy. Kena bagi pun tak nak; kena paksa ambil pun tak call Stacy. Laura bukan jenis yang ambik kesempatan atas Stacy walaupun ada hak keistimewaan diberikan.Just put this way, Stacy mmg dah jadi public figure tapi pun ada life kan. Melainkan Stacy dah treat laura mcm kakak sendiri atau kawan baik lain cerita la. Setakat ini, laura hanya fan setia Stacy.

Anyway, sy nak ucap terima kasih banyak2 sokongan peminat2 setia Stacy sampai terkeliru nombor laura nombor Stacy. Ahaks. Sebagai AJK Stacy Frenz, sy amat terharu peminat2 belum lupa Stacy lagi. Sejak 2 minggu yg lalu, carta lagu 'Aku Stacy' menurun. Rase sedih juga tapi terima call sebegini, laura dah rase riang balik.    

Kalo awak peminat setia Stacy, show your love through Carta C30. And buy original CD Stacy. Kalo peminat2 setia ada cadangan, sila drop message awak kat cbox laura. AJK Stacy Frenz akan mempertimbangkan dan merealisasikan aktiviti2 itu. AJK Stacy Frenz  sedang usaha menemukan peminat2 setia dengan Stacy. Mungkin makan mase sikit. Sabar dengan kita ya. :)

Sebelum tu, ada surprise Stacy Frenz bagi peminat2 setia Stacy. Pic kat bawa sebagai teaser ad. Sila visit blog rasmi Stacy Frenz dari semasa ke semasa untuk informasi terkini dan accurate tentang Stacy Frenz dan juga Stacy sendiri.


Teaser Ad credit to Siti

Heartless Devilish  – (Friday, July 18, 2008 10:34:00 AM)  

eh..credit to Siti - Kotak Hati Photography
that picture was from her..
hehehehe

Kos Serani  – (Tuesday, July 22, 2008 2:05:00 PM)  

Ya setuju sangat...Stacy pun ada life sendiri, saya pun ada number peribadinya,sebisa boleh X nak call dia kecuali terpaksa.

Post a Comment

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP